Echte schoonheid

Iedereen die dacht dat ik mijn eigen afpeigerde bij een baas en daarnaast ook nog eens zelfstandig klusjes deed heb ik mooi bij de neus genomen! Bij deze doe ik een boekje open en op de foto kunt u zien wat ik al die tijd in werkelijkheid heb uitgespookt! Voor een totale makeover kunt u terecht bij Johan Corporate. Zelfs voor valse nagels draai ik mijn hand (pun intended) niet om. Op Șoseaua Mihai Bravu, twee haltes met de tram vanaf het kruispunt met Bulevardul Camil Ressu.

Beautysalon Johan

Een gedachte over “Echte schoonheid

  1. Niels

    Mooie business Jo! Tja, als er vraag naar is; waarom niet! Dergelijk ondernemerschap zie je ook in het fantastische Utrecht hoor. In Hoograven kan je naar de Döner King voor de beste kebab, de heerlijkste shoarma en voor een uitstekende knipbeurt. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.