Hé, wat is er op teevee?

Eerder dit jaar heb ik een interview gedaan met iemand van de tv-zender Digi24 (marktaandeel: zeer klein). Ze hadden een uitzending over goede manieren in binnen- en buitenland en het was ze opgevallen via de media dat ik zo’n keurige jongen was, blijkbaar. Het is al met al geen wereldschokkend nieuws geworden en ik heb lang moeten zeuren voordat ze mij een linkje stuurden naar het eindproduct. Maar we moeten ook niet te blasé worden dus met gepaste trots en een vleugje gène: ziehier mijn tweede bijdrage aan het Roemeense televisielandschap.

opinions

Een gedachte over “Hé, wat is er op teevee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.